Глоба от 1,4 млн. долара за превишена скорост в САЩ.

...
 
Глоба от 1,4 млн. долара за превишена скорост в САЩ.
Коментари Харесай

Глоба от 1,4 млн. долара за превишена скорост в САЩ

 

Глоба от 1,4 млн. $ за превишена скорост в Съединени американски щати. Мъж от американския щат Джорджия получи санкция за превишена скорост на стойност 1,4 милиона $, заяви АП. Местните управляващи настояват, че сумата е единствено сурогат, а не действителната санкция.

Глоба от 1,4 млн. $ за превишена скорост

Мъжът на име Конър Кейто сподели, че е получил санкцията, откакто е бил спрян за шофиране с 145 км/ч в зона с ограничаване 89 км/ч в град Савана през септември. Той се е обадил в съда, мислейки, че сумата е печатна неточност. Отговорът, който е получил обаче, е бил напътствие или да заплати санкцията, или да се яви в съда през декември.

Според управляващите на град Савана всеки, спрян за шофиране с повече от 56 км/ч над ограничаването на скоростта, би трябвало да се яви в съда, където арбитър ще дефинира действителната санкция. Те споделиха, че санкцията на Кейто е автоматизирано генериран сурогат. Действителната санкция не може да надвишава 1000 щатски $, съобщи Българска телеграфна агенция.

За ден над 200 клипа за превишена скорост в една община

Местните управляващи обясниха, че съдът ще предприеме ограничения, с цел да избегне комплициране в бъдеще.

У нас единствено за ден над 200 клипа за превишена скорост в една община. Това са данните от полицията в Кърджали за община Момчилград.

Заснетите 211 клипа са част от извършена през вчерашния ден профилирана интервенция за запазване на публичния ред, възстановяване на средата за сигурност и ограничение на предпоставките за пътнотранспортни катастрофи. За тях ще бъдат формирани електронни фишове.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР